4 Ekim 2013 Cuma

Neden Transfobiğiz?: Geçmişin kolektif bilinçaltı Kayıtları


Transfobiğiz, homofobiğiz, agorafobiğiz, araknafobiyiz, ay fobiğiz de fobiğiz kız kaç tane çeşidi var bunun he? Ne bu korkularımız, hayat mı geçer be aayh! Fakat size günümüzün kanıtlanmış popüler konularından bilinçaltı'na ve transfobinin bizim aklımıza nasıl kazındığını göstermek için birkaç gazete kupürü buldum internetten. Şimdi isterseniz kısaca bir inceleyelim.



Errrkekkk(!) adam olduktan sonra nidasını ne de güzel ekliyorlar ya öyle! Haberi tam anlayamadım ama haberdeki kişi sanırım bir interseks. Fıtık rahatsızlığı için götürülüyor ve sanırım penisi falan keşfediliyor benim anladığıma göre. O zaman haberdeki yanlışı dillendireyim size; haberin öznesi insanımız KADIN DEĞİL! İnterseks bir birey kendisi... Birde "birden 4 erkek babası olmuş o BABA da" Hahahah babaya bak be, öyle erkek ki 4 erkek evlada BİRDEN SAHİP OLUYOR! (Oha yni ksknın bnce bylesi erkk zor blunr ahah .s.s)


Ay ne ucuz ameliyaaat? O zamanlar belki de ucuzdu, e doktorun deneyimi yok tabi, kendi el becerisine kalmış "kadın yapma" işi! Bin erkek te cidden haberdeki karikatürist çizim gibi öyle sıra mı bekliyordu bilinmez. Fakat özellikle o çizimde büyük sıkıntılar var. Bir kere sırf bir erkeğe sahip olabilmek için bu ameliyatlara katlanıyormuş izlenimi veriliyor BİLİNÇALTIMIZA, sağ tarafa bakın birden bir erkek bekliyor orada arabasıyla falan, ay birden koşuyor hanım kızımız da penisiyle kıyafetiyle(solda). Cinsiyet değiştirme kabinine(ahahahahah) girdikten sonra şıp diye bitiyor tabi herşey(ahahahaha)! Ameliyat olup hormon tedavisi görenler de "dansözlük yapacak" kıvama geliyormuş. Kadına ve kadınlığa tek layık görülen şeye bakar mısınız! Ayrıca dansözlük te geleneksel bir dans biçimidir ama sırf kadın yaptığı için o**spulukla eşdeğer tutulan bir meslek. Sırf kendi ahlaksızlıklarını kadın üzerinden gizlemek için atmadıkları takla kalmadı be kardeşim!


Kadın sanılarak!!! Güldürmeyin beni ya, kimliğe ve oradaki yazan cinsiyete bakmıyorlar mı allahaşkına? SIRF AMAN YANLIŞLIK OLMASIN, aman hiçbirşey karışmasın diye. Detaylıca kromozom testi istemedikleri kalıyor bir tek. HAH! Kadın cezaevine sokulması olayına pek inananmadım. Devletimiz aasllaaa hata(!) yapmaz! Belki lezbiyen veya biseksüel bir trans kadındı! Yani daha trans kadınlara bile erkek diyen transfobik ve aciz basından ne beklenir ki? Diyorum mantık sınırlarını çoktan aşmış, mantıkla alakası olmayan haberler yapılmış çoğunlukla, fazla da bir şey yazamıyorum, haber kendisini gösteriyor zaten.


Ya yok bu haberin dilini cidden anlamadım, eski dilden, eski kelimeleri anlayan bir büyüğüm yardımcı olursa sevineceğim.


"Meğer en güzel kadınlar da erkeklerden çıkıyormuş" Oh mis kadınlar, ooh erkekten kadınlar, ne mis değil mi? Özellikle içinizdeki transfili(sadece travesti bedenleri sevme durumu)yi nasıl da yansıtmışsınız o habere öyle. Taraflı olmasını geçtim resmen duygularınızla haber yapmışsınız. İki posta da mastürbasyon yapmayı unutmadınız değil mi sayın(!) haber editörleri :) Yok yok errkek adamsınız hiç unutur musunuz? Ay ettiğim lafa bakın hele, erkek miyim de ben, nerden bileyim? Bunların diyerek açık açık ötekileştirmesine peki ne diyeceksiniz sayın okuyucularım? Millet baya nefret suçu işlemede sınır tanımıyormuş, milletin aklına da kendi nefretlerini kazımaktan da geri durmuyormuş!


Amanıın aşiret maşiret demeyin bana zaten, her türlü töredir, berdeldir, namus(!) cinayetidir kaynağı orasıdır zaten. Kimse kendisi için yaşamaz, varsa yoksa aşiretleri. Öz kardeşin cahilliğine bakın hele; Kara leke kanla temizlenirMİŞ! Kara leke sensin canım seni kim temizleyecek? Neden sen kendini temizlemedin de Başakçığımın canına kıydın? SUS CEVAP VERME BANA!


Ooooyh oooyh! Ben ne diyem? Genital bölgesini bile vajinalaştırmış yahu, daha ne kadınlık bekliyorsunuz abisi? Kromozomal düzeyde mutasyon falan mı geçirsin kızcağız? Aman asilzadelerin dertleri zaten nesillerini, krallıklarını sürdürmek, boşamasının nedenlerinden biri de odur. Safkanlıklarını, arı döllerini(!) korumak gibi ultra gereksiz takıntıları vardır bu tiplerin! Ayrıca gayet güzel bir kızmış(mankenmiş te zaten tam hayalimdeki kadın tasviri hihihi), biyolojisi de doğuştan kız olsa ne geçecekti eline, karakteri daha mı güzel olacaktı? Çeşitli ihtimaller var tabi. Neyse, böylesi bir erkek, pardon insan bozmasına da şeref yoksunu denir sadece! Sevdiğini ortada bırakmak, ne diye? Kadın bedenini ameliyatla elde etti diye mi? Hey allahım yaa?


Genderqueerizme ne de güzel(!) bir Türkçe ile müdahale etmişiniz öyle yavrum siz? Kadın-Erkek karışımı. Yihhuu, şimdilerde androjenizm akımı çıktı böyle, mankenlik falan da yapıyorlar! Ayrıca sevgilisi olması çok mu şaşırtıcı bir haber, manşet geçmişiniz be yavrum? Habersizlikten mi yoksa cahilliğiniz içerisinde çok değişik bir olaymış gibi geldiği için mi böyle yavrum?


Erkek genelevi diyince insanlar gerçekten de erkek bekliyor orada. Yahu kadın onlar kadın. Penisleri de olsa kadındır onlar, daha ne diyeyim size ben? Bir de topuklularla, kıyafetlerle filan aynı birer kadın olduklarını söyleyerek gizli hayranlıklarını da gizleyememişler çok fazla. Tabi haberden sonra alacağı yevmiyeyle bir seks işçisi transın kapısına köle olmayacağını düşünmek saflık olurdu herhalde. Ayrıca homoseksüel genç erkekler demişsiniz de annem bir daha söylüyorum, çünkü anlamayanlarınız oluyor. Onlar erkek değil! AY! Eşcinsel de değiller, feminen eşcinseller de erkektir ama oradaki randevu evindekiler birer kadın yahu! Ama müşterileri birer ironi gibidir "eşcinsel erkekler". (Genelde pasif falan oluyorlar kadınlarımıza karşı, erkek penisinden korktukları için, erkeklikleri elden gidecek diye kadın penisine tamah ediyorlar, ikiyüzlülük ve korkaklık. Sonra da geliyorlar sana ahlak bekçiliği yapıyorlar.)


Bir de şöyle bir tabir kullanılıyormuş "erkek kadınlar" ya da "kadın adamlar" Başkent polisi(ve süvarileri balyoz timleri vs.) savaş açmış! (Hani LGBT'lere karşı ilan edilmemiş savaşa son diyorsunuz ya aktivistlerim. Alın size aksinin ispatı. Gayette gazete aracılığıyla ALENEN SAVAŞ İLANI var burada). Ankaralılar falan yaka silkiyorlarmışmış, yalandır. Defalarca yataklarına girip karşılığını ödemedikleri içindir bütün bu sindirme, kurtulma çabaları. Eşcinsel kimliği kabul edememk sadece size değil bizim ruhumuza da zarar veriyor hey sahte heteroseksüeller!


Ay bir saçla, iki makas darbesiyle de cinsiyeti değişivermiş, adı da Remzi oluvermiş. Olaya bak yahu! Bir de o şekilde bir insana poz verdirmek(soldaki) zaten uluslararası olarak ta bir suç! Alenen rencide ediliyor çünkü orada. Faşizm o zamanlar daha yoğunmuş gerçekten! Ayrıca onu da seks işçiliğine iten siz değil misiniz ikiyüzlülerim? Ne o? Ne oldu da şimdi bir daha işkence etmenin yolunu arıyorsunuz? Hastasınız var ya, ciddi anlamda ;)


Ay çıldırdııık, çılgınlık yihhhuuu maaarjiyiz biiz üçüncü cinsiyetiz, yeniyiz farklıyız yihuuee, PARTY HARD BABY! Daha neler be? Üçüncü cinsiyet ne? Birinci kim peki? ERKEKLER Mİ? Kadınları ikinci plana atmayı alttan alttan yine ihmal etmemişsiniz ki! Ha hatırlamışken, bana bakın, özellikle LGBT'lerim. Sakın ha aman deyim, ŞAŞIRIP TA ÜÇÜNCÜ CİNSİYET diye bahsetmeyin kendinizden, bozuşuruz :)


Erkek kızlar, kadınlığa özenen erkekler! Özenme olduğunu ne biliyorsun hu huuu? Ayrıca sadece özenti kıvamında kalmış bir durum olsa bu kadar risk alıp ne diye kendini gerçekten de istediği kadın görünümüne büründürsün ki? Kadınlar güzelliklerine dikkat etmek istiyor "genel olarak" ve erkek görüntülerinden de rahatsız oluyorlar cicim. Bilmem kafan basar mı, anlayabilir misin ya da ;) Bir de merak ettiğim şey, zamanında sen de "özendin" mi acaba gazeteci şahıs? Hani kendinle karıştırıyor olmayasın bizleri?

Aşağıdakine bakın - Sonradan keşfettim bunu
transfobi

Sizce buna ben bile yorum yapabilir miyim? Neresinden tutsan elinde kalır. Başlık parasıyla kız satma mı dersin, bir trans kadına ERKEK mi dersin, 10 çocuk yapan ama bakamayan köylüye mi acırsın, "dolandırıldığına" mı? Hem de en fenasından. Aaaaa milyondolarlar çal ama cinsiyetin hakkında sakın yalan söyleme!

25.09.2014 te elime geçen kayıt

Trans erkek bir adama "genç kız" demek. Garip ruhludur, erkek kıyafeti giyer demek... Büyüklerimizin kafasında bu tarz algı yönetimleri uygulandığı için, bizlerin asıl bunları çözmesi lazım. Aslımızı görmeleri lazım. Bir de "NİHAYET KIZ OLDUĞU" anlaşılmışmış... Bakın hele? Erkekliği batasıcalar, Emine dediğiniz adamın erkekliği mi battı size? (Erkeklik kompleksi öldürücüdür, başka erkekliklere tahammül edemeyen, herkesin hayatını zindan eder)

Özet Olarak(Alınmasını İstediğim Dersler)

   1)Bilinç var, bilinçaltı var, bir de bilinçaltının kollektif olanı var, yani bilinçaltımızı da etkileyen toplumsal olaylar var! Yani transfobi dahil bütün azınlık nefretlerini yenmek için önce bireyi mi yoksa toplumsal bilinçaltını mı değiştirmeliyiz? Bilemedim.
   2)Trans kadınlara hep aşağılayıcı tanımlar yapmışlar, birsürü nedeni var. Ama bilinçaltımıza alenen nefret ve ayrımcılık kazınmış. Adeta transseksüellere karşı bir korku politikası izlenmiş, korkun ve saldırın savunun kendinizi, yok edin onları adlı temasal çalışmalar yüklenmiş, böyle de sanatçılar(!) yahu..
   3)Secret gerçek olm. Düşüncenizi hayatınıza çekersiniz. Sdggdgshgs. Ay pardon, karıştı.
   4)Tam bunu yazarken beyaz saçlı, siyah-beyaz leoper desenli bir kadın, diğer bir kadın arkadaşıyla geldi, uuu sizi eski cadde kızları sizi.
   5)Artık şu transfobiyi de yenmenizin zamanı gelmedi mi? Çünkü transfobi de tedavi edilebilir bir hastalıktır. Üzülmeyin.
   6)Trans kadınlar kadındır, trans erkekler erkektir, ameliyatlar sadece ruhsal rahatlık ve kimlik alabilmek için yapılır. Özentinin(!) kalkışacağı işler değil annem. Yazık olur. Ki en az 2,5 senenizi yiyor geçiş süreciniz.
   7)Bir de %92 falan trans kadınlara kafayı takan hastalıklı bir bakış açısı yakaladığım için kadınlar üzerinden gittim. Neden daha fazla trans kadınlara nefret duyuluyor? Çünkü kadınlığa karşı bir nefret var. Feminen olarak nitelendirilen geylerim de bana hak verecektir.(Aynı zamanda feminist ve trans-feminist bir ruha sahibim)
   8)Her zamanki gibi sizi seviyorum. Ve öptüm.
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

5 yorum:

  1. Ay şu ikinci resimdeki doktor çok yakışıklı. Eridim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dongtam
      game mu
      cho thue phong tro
      http://nhatroso.com/
      nhac san cuc manh
      tổng đài tư vấn luật
      http://dichvu.tuvanphapluattructuyen.com/
      văn phòng luật
      tổng đài tư vấn pháp luật
      thành lập công ty
      http://we-cooking.com/
      chém gió
      trung tâm ngoại ngữ

      - Xuy xuy.

      Viêm băng thánh thú bắt đầu gào rít, lúc này nó đã vô cùng tức giận, một chưởng này nó chưa chuẩn bị tốt nên mới bị bắn ra xa vậy.

      Sau hai tiếng rít gào, thân hình của viêm băng thánh thú liền bắn về phía trước, không gian lập tức vặn vẹo, băng vụn kích tán khắp nơi.

      - Nhân loại đáng chết.

      Viêm băng thánh thú quát to, đùi phải giơ lên, dưới chân có mười cái móng vuốt cào tới Thú Ma.

      Lúc này thân thể cao lớn có một đấu kỹ vô cùng lợi hại, nếu như bị nó đánh trúng thì hậu quả khó có thể tưởng tượng được.

      - Không biết lượng sức mình.

      Thú ma tiếp tục tiến tới, thủ ấn trong tay biến đổi, không để viêm băng thánh thú này vào trong mắt.

      Sil
  2. Bu kadar haberi nasıl toparladın? Yazıdan çıkardığım soruya gel:))

    YanıtlaSil
  3. ay ben sana cevap verdimdi zannediyodum :D eee araştırmacılık böyle bişey semi'cim hani :D övünmek gibi olmasın, bilinmeyeni bilinir ve görünür hale getirmek işimizdir. LOOOO :D

    YanıtlaSil