25 Şubat 2014 Salı

Başçalan

"Film Eleştiriyoz" yazıdizime daha çok yakışırdı sanki!

      Farkında mısınız? Belki duymayanlarınız veya duymak istemedikleriniz vardır içinizden. Sürekli olarak polislerin yerler değişiyor, adalet dediğiniz tamamen "kukla" ve adaletin A'sına sahip olamamış bir piyona emanet(evet HSYK bakanlığa bağlandı ya, onu diyorum). Gezi parkı direnişi sonrasında insanların hala hak aramaya çıktığında yediği gazlar, mermiler, coplar, hakaretler... Hatta inadına daha da faşizanlaşmış bir zihniyet. Bence içindekileri şimdi şimdi dışarı döküyor onlar da, kesinlikle bizlerden(tüm Türkiye'den) nefret ettiklerine dair kuvvetli hisler taşıyorum Kİ BUNU GÖREMEMEK İÇİN CİDDEN YANDAŞ OLMAK GEREKİYOR ARTIK?! Başçalan dedim başlığıma, anlamışsınızdır, uzatmıyorum :)



      Ha bir de #tape ler var değil mi? Millet başçalan'ın gazına gelip birbirini dinledikten sonra(telefonlarını) koz olarak ellerinde tuttukları birsürü belgeler var. E bu dinlenme olayı geldi kendini de vurdu sonunda. En sonuncusunu duyunca dedim ki, "e artık hele şükür ortaya çıkarabildiler" İyi de oldu, çünkü hiçbir şekilde adaletin gelmeyeceği bir ülke olarak bunu halk çapında sağlamamız gerekiyordu.

      Asıl kahraman kim mi? O twitter'da be güzelim, zaten bu kaydı bir şekilde ele geçirip youtube'a yükleyebilmiş birisi. |BA$ÇALAN| Dün akşam öyle bir sallandı ki ortalık, sallanmayacak gibi değil ki yahu? Bunlar düpedüz, cidden de gerçek anlamda, evet! ÜLKEYİ SOYMUŞLAR BE! Hayır, başçalanın çocuklarını bu işe alet etmesini mi, yoksa @Bilal_Erdogan 'ın bu derece SAFSALAK birisi olmasına mı yanalım onu da bilemedim.(Ay tayyip gene dublaj demekten vazgeçmemiş tabi, suçlu olan ben suçluyum demez tabi, şaşırdım mı? HAYIR! ve yine birsürü lobi uydurmuş)


      Silinmeden dinleyin, etrafınıza da dinletin derim ben. Çünkü türk milleti uykucudur, tembeldir. Soysan haberleri olmaz(ki daha yeni yeni kanıtları görmeye başladık ayol yalan mı?). Hani hala hülkümet başında kalabilecekler mi? Evet. YÜZSÜZLER ABİ! Ve hala yalanlıyorlar, başbakanlık hani yalanladı direkt olarak. Fakat hangi tape? Onu da bir belirteydiniz ya anacım. Yandaş medya olayını da geçti artık bu:

Yine "ahlaksız" demişler yea :D
      Ki anlıyoruz hani, neden sansür yasasını internete koymak istediler. Tek medya kendileri değil, internet sayesinde alternatif bol. Fakat farkedemediler ki bilgi ve uzay çağında yalandan uydu fırlattırıp(ithal) matbaa yasaklar gibi kara bir zihniyetle de interneti yasaklatamazsın. Canım çin değiliz biz!

      Asıl benim merak ettiğim, bu basiretsiz muhalefet partileri bakalım bu kadar kendilerine atılan pasları ne yapacaklardı? Hani zaten zamanında bazı gereken şeyleri yapabilselerdi bak bakalım 11 yıl demokrasi görünümlü bir monarşi de yönetiliyor olur muyduk? AY DARISI BUNDAN SONRASINA BE GÜLÜM! CHP olağanüstü kurul toplantısını yaptı, şükür. E MHP'de durur mu? Onlar da yaptı tabi(ki her ne kadar ülkücülerin transfobisinden ve sadece adam dövmeyi becermelerinden iğrensem de Devlet Bahçeli hakkında söylenmiş mesnetsiz sözler benim DE midemi bulandırdı. Aile üzerinden söylenen her söz göz boyamak için, hele ki gelenek yalanlarıyla kendini avutmuş milletler, milletimiz için...)

İnşallah şu basiretsiz sözünü de ağzıma tıkarsınız!
bu ittifak vermiş olduğunuz en doğru kararlardan, şükür ki SAĞ VE SOL
kavgasının da suni bir kavga olduğunun farkındasınız :*
      Muhalefet sadece ikisi değil, bir de BDP ve batı versiyonu HDP var değil mi(hani şu en üstte lgbti aday gösteren, barbara herhaldeğğ)? Nerde ulan onlar? Ne işiniz var siz nerdesiniz hele bi? HDP kendi twitter sayfasından link yayınlamış en azından(ay şükür), peki ya BDP? Olağanüstü toplandınız mı annem? Yoksa bağımsız devlet hayallerinizi mi gerçekleştireceksiniz bu karmaşadan faydalanıp ha? Türksünüz demiyorum, fakat Türkiye toprakları sınırına bağlısınız, HANİ SİZİ DE İLGİLENDİRİYOR ANLATABİLİYOR MUYUM CANIM?!


      Ayrıca şu tweeti de gözler önüne sermek isterim ki; "  2 sa.
CHP grup toplantısında tartışmalı kaset dinletilirken, Halk TV, Bugün TV ve artıbirtv yayına devam etti. "

Canım kanallarımm :)

Peki tek televizyon kanalları onlar mı? Değil! Diğerlerini ne yapacağız peki? Onlar yandaş. Peki yandaşlıklarını korumuşlar mı? Bakalım;
  • Varan 1:  2 sa.TBMM TV kapalı devre yayını kesti... Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını an itibariyle Meclis içinde izleyemiyoruz.
  • Varan 2:  a ne oldu dersiniz? Ay yine canlı yayını kesmişler her zamanki gibiii.. Habertürk'ün ALO Fatih'inie, NTV'nin de ikiyüzlü açıklamalarına alıştık fakat CNN Türk? Ulan CNN International'dan "yayın hakkı" alarak o televizyona çıkmıyorlar mı? Hayır, gezi parkı direnişi sırasında da International'dan paparayı yemişlerdi, yayın hakkınızı elinizden alırız diye. Ama gel gör ki hala aynı tas aynı hamam! Mesut Yar da sizin yeni pengueniniz olmuş hayırlı olsun, bu sefer ki konuşabiliyormuş demek :)
      Haa, Melih Gökçek zaten sus pus, hani elinde kalacak yoksa olay savunurken. Ay o kadar paranın günahı da üstüne eklenecekti yazık garibime. Peki bu arada Melih ve Tayyip neler yapıyordu acabaaa...


      Hahahahahhhaayy :D Ay bir gün yine açılış yapıyorlar. Hani akıbeti "sincan metrosu" gibi olmasın da. ODTÜ ormanını talan ettikten sonra bir de yüzsüzce oraya gidip törenle falan neyi açıyorsunuz oğlum siz? O kadar karşı çıkıldı eylem yapıldı. Fakat yine de yılmadı ODTÜ'lüler, kendilerine yapılan zulme karşı gençlik başta olmak üzere yine kalabalık bir eylem sözkonusu idi.


      Polisin attığı yoğun gaza rağmen, uzun uğraşlar sonucunda polisi püskürtmeyi başarmışlar, yine A4 kapısından. Ya o yol inşallah yıkılır da yerine yine orman yapılmak zorunda kalınır! Hayır Melih var ya, kesinlikle ODTÜ'de okuyamamanın(hiç sanmam yani ODTÜ mezunuysa da fena dışlamışlar bunu yazık) hıncını/kıskancını tamamen kişisel sebeplerini yansıtmak suretiyle YİNE HER ZAMANKİ GİBİ yetkilerini kötüye kullanması sonucu yapılmış bir bulvardır. Ay reklamını bile veriyolar televizyonlara ya! Hayır, madem hizmet yaptım yalanına sığınıyorsun, sen özel şirket misin be? TV'ye neyin reklamını veriyorsun sen? Bir de açılan metrolar 20 yıl öncesinin hesabıyla tutuşmadı tabi, kaçınılmaz izdiham ve çileyi bizzat ben de yaşadım annemle birlikte!

Penguen'de sıfırlamış abi :D (farklarını konuşturdular bir kez daha)
      Artık herkesin gerçekleri görebilmesi dileğiyle. Bu arada eylem çağrıları da oldu birsürü, fakat allahaşkına saçmalamayın, şunu Twitter'dan duyurmayın bakın yine GAZA BOĞACAKLAR, Polis'in düşünce gibi bir yeteneği yok, yine Tayyip'in askeri olmaya devam edecek beyni yıkanmışlar! Bir kere de romantik biçimde süprüüüz yapın :* DİRENİN AYOL!

      Not: bu arada dayanışma gözlerimi yaşarttı bir kez daha cidden. Millet ses kaydını indirmiş, metroda vapurda orada burada her yerde açıyorlar, insanlar dinliyor. Sansürcü zihniyetteki insanları ise engelliyorlar! Bu anektodu da geçeyim dedim! ;) Artık gerçeklerin önünde hiçbirşey duramaz, TAK ETTİ BE!

      Bilal'i temsilen; Sümeyye Geldi mi?
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

0 yorum:

Yorum Gönder