4 Mart 2014 Salı

Seks İşçiliği Üzerine

Sanırım güncel bir fotoğraf değil

      Kavrama yabancı olanlar için belirteyim, seks işçiliği denilen olay, bir insanın başka bir insanın cinsel ihtiyaçlarını, bedenini kullanarak/kullandırtarak gidermesidir. Bunu da genellikle para karşılığı yaparlar. Ahlak kavramının içini boşaltarak yönetilmeye çalışılan ülkelerde türlü zulümlere uğradıkları gibi medeniyet beşiği devletlerde ise sendikal hakları vardır ve seks işçiliği de bir işçilik olarak tanımlanmıştır. Hala kafası karışanlar için biraz daha açayım, hani OROSPU, FAHİŞE deyip aşağıladığınız ve küfür olarak kullandığınız, dertleri başından aşkın insanlar onlar.



      Bu yazıyı neden mi ele alıyorum? Çünkü dün 3 Mart, seks işçileri günü idi. Ahlaksız diye suçlayıp, yerin altına ittiğiniz, güç bela sığındıkları ama sömürüldükleri 3-5 genelevi de elinden aldığınız, işçi yerine zevk düşkünü olarak gördüğünüz, hatta bu işi zorunlu yapıp ne kadar zorlandıklarını görmeden "ohh kolay yol valla ben de seçerdim keşke seçseydim" dediğiniz ve defalarca "ahlaksız" sayıp mahvettiğiniz insanları diyorum.


      Bu ülkede ahlak ile övünen, aile yapımız ve görüşlerimiz diyerek başkalarına da bunu dikte ettirmeye çalışan bir yapı var. Fakat bu bastırmalar, düzeltmekten çok daha fazla ikiyüzlü, kendine güvensiz ve seri katil üretiyor. Seks işçilerinin müşterileri kim zannediyorsunuz siz :) Sorsanıza bir tanesine? Kimler kimler geçiyor koyunlarından?! Dimi ama, sonuçta kişisel güvenliğini sağlayabilmiş, yatak odasına bile kamera taktıranların bulunduğunu tahmin ettiğim insanlar ne de çok para kazanıyor bu işten? Millet o kadar aç ki cinsel ilişkiye, o kadar yanlış bir ahlak kurgumuz var ki, kadının etek boyundan karakter tahlili yapar olduk. Sadece o mu? Hayır, eğer ki kadının penisi varsa(trans kadın), abooooooo ne siz sorun ne ben söyleyim! Seks makinesiymişiz ayol(ihtiyaçları var böyle makinelere, kendilerini gizlemeyi ve aile babası rolü oynamayı iyi bilirler! Asıl ahlaksızlık, yapılan yolsuzluklar, rüşvet, hırsızlık ve cinayet değil midir? Seks işçileri hangisini yapmış söyler misiniz lütfen? Hayır cidden duymak istiyorum var mı böyle birşey? Neyin öfkesi neyin nefreti bu böyle yahu? Ha, konu çok dağılmadan, gey veya biseksüel "erkek seks işçileri de" var. Hani "orospuluk" dediğiniz kadın cinsiyetine özgü birşey değil. Erkek genelevine de yoğun başvuru olmuş, çalışmak adına, yaşasın erkekliğiniz zavallılar.

Bir de çocuk yaşta seks işçileri var, Türkiyede de Dünyada da.
ALLAH BELANIZI VERSİN o çocuklardan ne istiyorsunuz ULAN SİZ?
      Çocuk pornosu aratmada google üzerinde dünya markasıyız? Ve (güya) müslüman da bir ülkeyiz?  Çocuğa istismar mı ahlaksızlık yoksa seks işçiliği mi? Bu kadar savunuyorum diye seks işçisi olduğumu çıkarmayın, hayır ben bir seks işçisi değilim, sadece empati yapabilen bir varlığım! Hatta beni bilen bilir, seks işçiliği yapmadığım için şükreden de birisiyim, sadece olumsuz koşullardan ya da hastalık risklerinden dolayı da değil, çünkü bu meslek bana göre değil, bireyi çok yoran birisi. Ve bu işi yapanlar için malesef bir seçenek değil, ZORUNLULUK! İşin en kötü tarafı da bu ya. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen ülke insanı, açlara, evsizlere bile yalandan yardımCIK ederken bu insanları unutuyor, kendini rahatlatmak için "ama o ahlaksız kiii" diyor, e ne yapsın seks işçisi? ÖLSÜN MÜ? Ay ölsün diyenleriniz de çok, peki o zaman ne yapacaksınız? Kiminle birlikte olacaksınız? Ay kimse size bakmıyor, sıfatınız çiçekleri soldurup güneşin kaçmasına neden oluyor, size katlanacak başka birisini nereden bulacaksınız? Ay para her kapıyı açmaz, sizi o konuda kandırmışlar güzellerim(!) ;) Saygı duymak zorundasın! Sen de, işçi sendikaları da. İşçiler de seks işçilerini dışlıyor! Ondan sonra "böz nöyö özöğöz, patron büzö hokloromozo vörmöyor, grövö güdelöm" diye de hönkürmesini iyi biliyorlar(işçi düşmanı değilim fakat işçiler kendi aralarında tam olarak birlik değiller.)


      Bu arada, aids ve birçok hastalık için de en büyük risk grubudurlar. Bunu bilmeden seks işçiliğine atılan insanlar da var. İşte seks işçiliği, işçilik olarak kabul edilse, meslek yüksekokulu veya fakülte olarak da eğitim-öğretimi verilse, devlet nezdinde veya özel şirketler olarak yeterli sayıda genelev açılsa fena mı olur? Hayır yani devlet bu işten kazançlı çıkar ki! Sekse ödenen paraların vergileriyle istedikleri kadar metro yapıp dış borçları da öderler(ya da daha fazla sıfırlarlar). Bu arada, AIDS veya HIV+ ile başınız beladaysa kesinlikle Pozitif Yaşam Derneğine ulaşınız. Ayrıca eskiden sağlık bakanlığı kondom dağıtıyordu, fakat bunu da durdurdu, artık beyinleri iyice kaynamış olacak ki... Yaptıkları her kısıtlama, merdiven altına iterek daha kontrolsüz ve tehlikeli hale geliyor. Cinselliğini yaşayamayan bireylerden oluşan toplum da çok hayra alamet değil. Hayır yurtdışına gidip gezerken çok kötü bir izlenim bırakıyoruz, rezil oluyoruz demedi demeyin. Yaşama ve barınma haklarını bile elinden aldığınız seks işçileriyle uğraşacağınıza gidin kendinize çeki-düzen verin. Kimse kimseyi zorla seks işçisi yapmak için hak aramıyor burada! Sadece kendine ait olanları alıyorlar!

      Seks işçiliğinin tarihçesini ve haklarını açıkça yazmak isterdim fakat yazıyı çok da uzatmadan ana metni vermeye çalıştım sizlere. Hakkınızı alabilmenizi ve yeterli saygıyı görebilmenizi umuyorum. Bu arada, bu seneki 3 Mart ile ilgili okumanızı tavsiye ettiğim haberler: Yollular, yolsuzları yenecek | Seks işçileri özgürlük istiyor | Seks işçileri afişine: O kelimeden Rahatsızım | Seks işçilerine yönelik ev ve para cezaları


      Bu arada, yazıda asıl vermem gereken link: Orospu Manifestosu
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

3 yorum:

  1. İnsanlar, Seks işçilerinin zevkle seks işçiliği yaptıklarını sanıyorlar gerçekten. Bundan zevk aldıklarını sanıp sapık diyorlar. Hem zevk alsa da neye göre sapık kime göre sapık? Kendi düşüncelerinden korkuyorlar, kendi fantezilerinden korkuyorlar. Çuvaldızı kendilerine batıracaklarına, etrafa sataşıyorlar. Tamam zevk alarak yapan da vardır ama bunun sayısı çok az. Seks işçiliğini kaldırmak istiyorsan, başka iş ver o insanlara. Başka alternatif bul. Yasaklamadan neye yarayacak? Hem sanki seks işçileri seks yapmak için para veriyor, sanki onlar masum! saf! temiz! insanları zorla yataklarına alıyorlar!!! Ortada bir seks işçisi varsa, yasaklasan bile devam ediyorsa sorun seks işçilerinde değil. Arz talep meselesi. Seks tabu olmaktan çıksa artık. Manyak insanlar manyak manyak.

    YanıtlaSil
  2. Yasaklaman neye yarayacak yazıyordu orada panpa. Düzelttim bak :D :D

    YanıtlaSil
  3. Bebeğim yine muhteşem esintiler yaratmışsın :* yorumuna sağlık gülümmm :) Hah evet, bahsetmediğim de bir konu vardı yahu madem seks işçiliğini kaldıracaksın, bunca mağdur olmuşu bir daha mağdur etme, git İŞ VER YAHU İŞ İŞ! Millet karın doyurmak için nelere katlanıyor yahu?????

    YanıtlaSil