14 Şubat 2015 Cumartesi

#ÖzgecanAslan

özgecan aslan öldürüldü yakıldı kadın cinayeti

ecavüze uğradı bindiği servis şoförü ve iki yaltakçısı tarafından. Sonra yakıldı, kadına olan nefretlerin kurbanı oldu! Gerizekalı katiller ise "erkekliklerini" bir kez daha ispat ettiklerini sanıp aslında ne kadar da insanlıktan çıktıklarını, aslında hiç de insan olmadıklarını gösterdiler kamuoyuna!



      20 yaşında, üniversite öğrencisi, devamını bilmek ve o haberi okumak için de TIKLAYIN! Çünkü aynı mide bulandırıcı cinayet ve nefreti bir daha yazamayacağım!

      Efendime söyleyim, kim bu pislikler? Ne yaşadılar da kadınlardan nefret eder oldular? Hiçbir şekilde izahı olmayacak hareketi yaparken hiçbiri bu pislikleri durdurmadı mı? Yani 3 şerefsizden birinin bile mi kafasına dank etmedi! İnsanlık aramayı bırakalım çünkü insan değiller orası kesin. Kızımız psikoloji bölümü öğrencisi imiş. Mezun olabilseydi belki bunun gibileri rehabilite edecekti. Kendisi zaten topluma yararlı olacaktı, fakat bir kısım insanı daha topluma kazandırabilecekti! Topluma kazandırılacak gibi de değil ki bunlar, midem bulanıyor. Allah'ın yaratmış olabileceğini düşünmüyorum bu canileri!

suphi altındöken
      Bulunmuş yüzü sıfatı tükürülesicelerden biri! Twitter ortamında fotoğrafları dolaşıyor. Haberlerde buzlanan yüzüne inat. Ha bir de şu haberlerde NİYE KATİLLERİN İSMİ GİZLENİR BE! Ya da neden bunların halk tarafından lincine izin verilmez? Pişkin pişkin devletin kurtarmasını bekleyecek bunlar, ağır tahrik indiriminden illa ki haberleri vardır! Yoksa bu kadar cesaretli cani olamazdı bunlar. Fotoğraf koyduğum için kusura bakmayın, biliyorum sizlerin de midesini bulandırdım. Ay bir de erkekliğinin(!) arkasına sığınırsa versinler onu benim elime, bakalım ne oluyor?! Yakalanmış, fakat nedense buna da sevinmedim...

özgecan aslan katili selfie çekiyor
      Neden mi sevinemiyorum? Katillerden birisi utanmadan, en pişkin haliyle selfie çekip "adliyede tutuklanma keyfi" yapabildiği için. Peki bunlara bu yüzü kim veriyor? Tahmin...

      BİLDİNİZ! Hukuk... Ağır tahrik indirimleri, erkek hakimin erkeklere ya da erkekliğe düşkünlüğü yüzünden erkek suçluları koruması, ya da kadınların aleyhine karar verince kendini rahat hissedecek kadar ataerki baskısı görmüş hakim! Bir de iyi hal indirimi var. BUNUN BUNLARIN NE İYİ HALİ OLACAK BE?! Manyaklar, tecavüz edip bıçaklayıp öldürdüler bir insanı ve şu anda da aynı karaktersizliklerini sürdürüyorlar. Feminist hareket boşuna mı mücadele veriyor? Ay neyse, feminizmi de tü-kaka görenlere ne anlatabilirim ki?

özgecan aslan ahmet misbah demircan 14 şubat melda onur beyoğlu eylem
      Günün en anlamlı karesine gelince... Bugün 14 Şubat sevgililer günü, BEYOĞLU belediyesi sevgililer günü kutlaması ile meşgul iken insanlar orada eylem yapıyor, Özgecan ve daha önceki kurbanların katillerine hesap soruluyor. Beyoğlu belediyesinin AKP'li olduğunu biliyorsunuz değil mi? Acaba, ortalık karışmasın bahanesine sığınarak ortak karar mı aldılar Özgecan'ı yok saymak için? Sonuçta patinin başlarına baktığınızda da hiç cinsiye eşitlikçi sözleri yok, hep bir kadına hınç, hep bir zavallı olduklarını ifşa edercesine ifadeler!

kadın düşmanı söylemi erkekler
      Ne hadlerine bunlar böyle sözler konuşabiliyor öyle değil mi? Düşünün bakalım bu haddi onlara kim verdi? Bir de acaba neden kadına bu kadar düşmanlar? Birsürü neden içerisinden acaba hangisi galip gelir?

      Sonuçta erkekleri, erkekliği, tecavüzleri haklı çıkarıp ataerkiyi korumak için ne mücadele ettiler be? Acaba diğer kurbanlar gibi, tecavüz edilip bıçaklanıp bir de üstüne yakılan Özgecan için nasıl bir katakulli çevirilecek bu ülkede? Ay aile bakanı da kadın cinayetlerinin dile getirilmesini kötü niyetli buluyor mesela. O da erkekliğe kul köle bir KADIN(malesef)!

      Asabınızı daha fazla bozmak istemeyeceğim başka türlü yorumlar da yapıldı Özgecan için. O kızın bunu hakettiğini düşünebilenler ile aynı ülkede yaşıyoruz. Ataerkinin hastalığını ağır yaşayan tipler bunlar, doğru düzgün yetişememiş tipler bunlar. Bir de destek verdiğini sanıp söylemleriyle tecavüz kültürünü devam ettirenler var, rica ediyorum sussunlar! Bir önceki pisliklerden çok da farkınız kalmıyor malesef. Bastırılmış cinselliğin yarattığı açlığa kimse kurban olmak zorunda değil! Kimse de birini öldürüp caniliklerini erkeklik kisveleriyle kapatmaya çalışamaz!

      Aklıma geldi, cinsel ihtiyaç ödeneği diye 75TL bekar erkeklere! Neresinden tutsan elinde kalır o zaten... Gerizekalı! Ya o ödenek karşı tarafı, tecavüzcüyü öldürmek için kullanılsa aslında çok da güzel bir ödenek olabilir biliyorsunuz değil mi? E, ülkenin nüfusu fazlaca artıyor annem... Sapıklardan arınsak bence nüfus sorunumuzu çözeriz, buna bağlı olarak da refahımız artar. Sadece refah mı, artmayan iyiliğimiz kalmaz. Cidden cennet bir ülke olabiliriz o zaman. İnşallah katilleri en kısa sürede "damat koğuşu"na tıkıverirler AY EN İÇTEN DUALARIMI EDİYORUM!!!
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

4 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş eline diline ve emeğine sağlık... Ayrıca bu sefer için fazladan: Yazabilecek takatine sağlık. ;) Çünkü benim yazmayı geç artık duymaya bile takatim kalmadı. Dün öğrenince midem bulandı, artık bu ülkenin bu denli iğrençliklerini öğrenmeye bile tahammülüm yok!!! Bilinçdışı bir şekilde görmezden gelmeye başladığımı fark ettim zaten. Kendimi kollama içgüdüsü sanırım. :/

    Hukukçu değilim ama adalet takıntım var, o yüzden o soruna yanıt vereyim muhtemel durum açısından suçu işleyenler onlar olmayabilir diye, yani belki suçu belli isimler üzerine yıkan birileri vardır vs. muhabbeti yüzünden o dediğin uygulama uygulanıyor. Yani bir yerde gerekli. Ama bunu savunamayacak kadar iğreniyorum şu anda. :/ Hepsine lanet olsun!

    YanıtlaSil
  2. Elime dilime sağlık sağolasın da ay takatim için cidden sağolasın hiç kolay olmadı :@ sanırım artık kaldıramıyorsun türkiye Yaşamının haberlerini haklı olarak.

    Hangisini kastediyorsun anlamadım ağır tahrik mi iyi hal mi

    YanıtlaSil
  3. Biz bu toplumun ne kadar homofobik ve transfobik olduğunu hep söylüyoruz. Ancak insanlarımızda daha temelde çok ciddi sorunların olduğunu böyle haberlerle öğreniyoruz ne yazık ki. Karşısındakini "sadece insan" olarak göremeyenlerle dolu bu ülke. Kadını değersiz ve seks objesi olarak görenlerin homofobik, transfobik olmasına da şaşmamalıyız bence. Bu zihniyetin nasıl üstesinden geleceğiz, bilemiyorum. Artık bu haberler üstüme üstüme geliyor. Kendimi aciz hissediyorum. Biz ne zaman yalnızca günlük, sıradan sorunlarımızı dert edinir hâle geleceğiz? Yoksa hep böyle mi olacağız? :(

    YanıtlaSil
  4. Bir yerde patlar artık. Çünkü taciz iyice ruh hastalığı haline gelmeye başladı ya da bir hobi. Feminenlik içeren Herşeye karşı fobik olarak yetiştirilmiş sosyopatlar kol geziyor ve her yerdeler

    YanıtlaSil