11 Temmuz 2013 Perşembe

NEDEN 3s'LİYİM?

      Merak etmiş olabileceğinizi düşündüm. Miss değil de neden miSSS? İlişkilerde hiç duydunuz mu bilmem ama 3 "S" kuralı vardır canlarım. Sevgi Saygı Sadakat (ya da Yalan Dünya Dizisindeki Nurhayat'ın da dediği SALAKLIK!)
 

      İlk S'miz olan SEVGİ; zaten ilişkide olmazsa olmaz. Yani sevmediğiniz biriyle nasıl sevgili olabilirsiniz ki? Tamam, dışarıdan "-mış gibi" görünürsünüz, hatta ve hatta mutluluk yalanınuza kendiniz bile içten inanabilirsiniz fakat, sevgi yoksa (ya da varsa bile bittiği anda) ilişki biter! Her ne kadar devam ettirmeye çalışıyor görünseniz de. Yani düşünsenize acaba neden mantık evlilikleri, görücü usulü tanışılıp(!) evlenmeler, aile içinde evlenmeler ve heteroseksizme ayak uydurmak için heteroseksüel bir evlilik yapmak zorunda kalmış eşcinsellerin evlilikleri yürümüyor? ( yürümüş gibi yapanların ruhsal tahribatlarını düşünmek bile beni benden almaya yetiyor sevgili okurlarım, yapmayın böyle muah :* )

      Bir sonraki S'miz SAYGI; aşk dışında gündelik hayattaki bütün iletişimlerimizde gerekli olan bir olgudur. Saygı göstermekten yoksun bir bireye zoraki bile olsa bırak çıkmayı, SELAM BİLE VERMEM BEN MESELA ;) Tabi kendisine saygısı olmayanların özgüvenlerinin olmayışı, var-mış gibi gösterenlerin de kişiliklerinin olmayışı başta kendisi olmak üzere onlarla konuşmak zorunda olan herkesin sorunudur. Saygı eksikliği ilişki içerisindeki iki bireyin birbirinden soğumasıyla kalmayacak, ayrıca iki tarafın da birbirinden nefret etmesini de sağlayacaktır. ~

      Son S olan SADAKAT(ay pardon salaklık da olabilir.); kişinin karşısındakine duyduğu samimiyetin ve güvenin oluşturduğu bir bağdır ve KESİNLİKLE BU BAĞIN KARŞILIKLI OLMASI GEREKİR! Aksi halde aldatmalar entrikalar yalan dolanlar ilişkinizde baş gösterir, sonra millet çekirdeğini çitleye çitleye Aşk-ı Memnu'nuzu bir güzel seyreder, dillere de düşersiniz Alimallah.

      Ay bana bakın, o içinizi bayan satırlardan sonra asıl burayı okuyceksiniz bacılarım :* asıl, en büyük, kutsal ve altın anahtar "S" mize geliyoruz.. Neymiiş; SALAKLIK; Bakmayın öyle sudan çıkmış balık gibi! Salaklık dediysem salak olmayacaksın kardeşim! "gibi görüneceksin" ama hiç çaktırmayacaksın ;) yoksa o karşı taraf var ya o karşı taraf!! (adı sanı batsın boyu posu devrilsin iiinşallaahh) beni çok sıkıyosun, ay yok anam gibisin babam bile böyle karışmıyor der çeker gider. Kısacası memnun etmek zor şekerler. Önce karşı taraf bir gönül alacak, kendine bağlayacak(bazen bu karşı taraf siz de olabilirsiniz, şimdiden öpüyorum).. Ağırdan satın ama fazla da ağır olmasın, ukalaysanız bunu da aman deyim belli etmeyin sevgili olacaksanız bile arkanızdan dedikodunuzu yapmaya başlar, bu da çok çirkin bişey, tabi dedikodu yapması onun suçu.. Ama dedikodu dedikodudur. MİLLETİN AĞZINA LAF VERMEYİN, KİİMSENİN AĞZI TORBA DEĞİL! ~ Öpüyorum mmuaahh :*
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

2 yorum:

  1. Nurhayat'ın dediğii gibi erkeği çok sıkmamak lazım :))
    Bi de bence büzemediğimiz ağızlara s.çabiliriz. :O Yazarken terbiyesizim ama normalde çok nadir böyle konuşurum.:( :)) :)))

    YanıtlaSil
  2. Ahahahahhh erkeğim beni sıkıcak böyle. Ama ben tutamam ki. Yılların sevgisini şefkatini bir anda ona gösteriveririm. Hem kendime bağlarken hem de adamı sıkarım ki çok.

    YanıtlaSil