10 Temmuz 2013 Çarşamba

BU NEDİR YETERİN ARTIK!!!



      Bir trans cinayeti DAHA! Hepsinin katili aynıdır, işbirlikçileri aynıdır, hatta katillerin sırtları sıvazlanır! Peki katil kim, söyleyim:



      Eşcinselliğiyle barışamamış, en azımdan karşımdaki kadına benziyor diye vicdanını bir nebze RAHATLATMAYA(!) çalışandır katil! Toplumdan dışlandığı için hakkını arayamayan transların elindeki avucundaki alın teri birikimlere el koyarak paranın tadını almak isteyen bir avuç KÜÇÜLMÜŞ İNSAN MÜSVETTELERİDİR KATİL! Arayışının ne olduğunu bilmeyen, aman delik olsun da sokayım her türlü errrkağım ahahahh diyen adamın ilişki içine girdiği trans kadının eğer varsa penisini gördükten sonra duyduğu pişmanlık(!) veya kendine sakladığı sırrının başka biri tarafından da bilinmesi sonucunda korkudan kendini kaybedendir katil! İşbirlikçilere gelirsek, DEVLET VE YANDAŞ HAKİMLERİN HOMOFOBİSİ! O katil eğer yakalanırsa ağzından döküleceği söz şudur: BEN ONU KADIN SANMIŞTIM(BU sözü de ayrı bir postta inceleyeceğim sizler için).. EE EERRRKEKKK(!) hakim empati yapacak, (belki kendi de başka travestilerle aynı naneyi yediğinden çok ta başarılı olacaktır) katil bildiğin ÖDÜLLENDİRİLECEK! Eeee toplumdan bir vebalıyı(!!!!!) daha temizledi ya, müstahak görüyorlar translara bu cinayetleri. Ama toplum da artık (inşallah) bu ikiyüzlü ahlakın farkına vardı. Cuma günü istanbulda bir yürüyüş yapılacakmış Dora hanım için. DORACIM KANIN YERDE KALMAYACAK, BİRÇOK İNSAN SENİN HAKKIN İÇİN YÜRÜYECEK, BU AHLAKÇI İKİYÜZLÜ YILANLARIN SAHTEKARLIĞI BİRKERE DAHA ORTAYA ÇIKACAK!
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

3 yorum:

  1. Çok yerinde bir haykırış olmuş..

    YanıtlaSil
  2. ve ben de yazdım..

    Trans'it Ölümler

    http://bigayingunlugu.blogspot.com/2013/07/transit-olumler.html

    YanıtlaSil
  3. öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Kaan harika bir yazı olmuş, yorum yazmadan da geçemedim ki her ne kadar artık yapılanlar yorumsuz olsa bile! Bütün oyunlar bozulacaak, hatta Türkiye sonunda Mustafa Kemal Atatürk'ün o bahsettiği muasır medeniyetlerin seviyesini de aşacak ve örnek olacak! Haberde bahsettiğin 3 cinayette kanımı dondurdu açıkçası. İnşallah bütün yürüyüşler sonra bir yerde birleşip tek bir ses tek bir slogan haline geliverir.

    YanıtlaSil