22 Nisan 2014 Salı

Trans Cinayetleri ve Ardından


      İçiniz fena oldu değil mi? Benim de oldu! Ben bir de üstüne üstlük bu ihtimalin başıma gelmesi olasılığına karşı da ayrıca panik içerisinde yaşıyorum! Özellikle sorunu çözmemekte direten gerizekalı devlet(!)e de selamlar olmasın bu sefer! Ay hiç bir zaman muhatap almamayı isterdim bunları ama :D NEYSE, KONUDAN SAPMAYAYIM!


      Sabah kalktığımda irkildim, uzun süre bir trans cinayet haberi almıyordum çünkü. Noluyo ya? diye iyice afallamışken okudum ki, CANAVAR GERİ DÖNMÜŞ! A pardon! Zaten hiç gitmemişti ki, dinlenmiş azıcık, geri dönmüş boyu posu bataklıklarda çürüyesice katil zihniyet! Koyun can derdinde, kasap da et misali, size üç-dört haber sitesinde bu konunun nasıl geçtiğinden bahsetmek istiyorum!

HÜRRİYET HABER
RADİKAL HABER
VİVAHİBA (*)
SOL HABER







      Hürriyet, Radikal ve Sol sitelerinin acaba neden ısrarla medyada cinsiyetçilik ve yanlışlık yapma yoluna gitmek istediklerini anlamış değilim! Hani zaten bir transdaşımız ölmüş, ALLAK BULLAĞIZ! Bir de sizlerle mi uğraşacağız be? Takma adlı travesti değil, o kişi trans bireydir ve hayatında hangi ismi kullanıyorsa o isimle yayınlamak ZORUNDASINIZ! Aksi SUÇTUR! Ölen kişinin zaten kimi kimsesi yok, ailesi reddetmiş! Ölümü o vicdansız ailenin çok umrunda mı sanıyorsunuz da, HABERLERİ OLSUN diye kimlikteki isimlerini veriyorsunuz? Gidin camdan aşağı atlayın intihar edin olur mu? Ya da kendinizi az biraz geliştirin, dilinizi eril baskılardan nasıl kurtarabilirsiniz, onu düşünün! Ölen insanın arkasından böyle de saygısızlık yapılmaz ki be kardeşim!

Tepkimi de göstermekten hiç gocunmam
Fakat hiçbir gerizekalıdan cevap gelmedi!
Söyleyemez tabi hiçbiri hiçbir şey!
Ohhhhh!!! İçimin yağları eridi resmen.
Yiğit Karaahmet'dan ultra anlamlı kapak
İşte demeye çalıştığım şey de bu idi, (140 karakter versiyonlu)

      * a geçecek olursak, viva hiba adlı sitede, Barış Sulu nun yapmış olduğu haber, işte o bir örnektir! En doğru haber dilini o kullanmıştır. Bu arada vivahiba, değişik bir tarz benimsemiş, isterseniz tam olarak ne olduklarına/ne amaçladıklarına bir göz atalım:

      VivaHiba gazeteci olmayan vatandaşlara da gazetecilik yapma fırsatı tanıyan bir sistemdir. Çevrenizde tanık olduğunuz ve başkalarının da duymasında fayda gördüğünüz her şeyi basit bir dille haberleştirip (fotoğraf, video veya yazılı metin halinde) vivaHiba’ya yükleyebilirsiniz. Böylece fiili olarak yurttaş gazeteciliği yapmış olacaksınız.Yurttaş gazetecilik şu demek; Herhangi bir yerde meydana gelen ve sadece belli bir grubun tanık olduğu ya da bildiği bir olay, sizin sayenizde milyonlarca insana ulaşacak. Yani gerçeklik her nerede yaşanıyorsa, oradan başka coğrafyalara yayılacak. Bunu siz yapacaksınız, biz sadece aracılık edeceğiz.Yurttaş gazetecilik yaparak, topluma aslında önemli bir sosyal fayda sağlamış olacaksınız.


      Bu arada, herşey hızlı geliştiği gibi, eylem çağrısı da yayınlanmıştı! Gittim mi, ALLAH KAHRETSİN Kİ GİDEMEDİM! Blogumun sosyal sorumluluk kısmında imkan eksikliğim, sırf "kendimi gizleyebilmek" "kendimi koruyabilmek" ve "bugün ailemden biriyle görüşmek durumunda olmamdan" ötürü... Of işte! Kendime de, o ağzına s*ç**ğım(küçük okurlarım olursa eğer, görmeyiversinler küfür ettiğimi) katiline çok kızgınım, ÇOK! Öldürmekten bıkmadı bu insan(!)lar. Gerçekten, gecenin 1.30'unda zorunuz neydi ulan sizin? Neyin kafasını yaşadınız da 2 cana saldırabildiniz, birine de kıyabildiniz? Rezil rüsvalar! Şerefsizler! AY KAÇMIŞLAR BİR DE SONRADAN, HANİ ERKEKLER YA, ERKEKLİĞİN ŞANINDANMIŞ KAÇMAK! (Erkekliğin/mertliğin 10'da 9'u kaçmaktır diyen kendileri valla, ben onların yalancısıyım) Bir de konuyu cinsel kimliklere bağlayacak olursak, kendi eşcinselliğini kabullenememiş, üstüne üstlük heteroseksüel görüneceğim diye yapmadığı kalmayan iki adi ile karşı karşıyayız. Tıpkı diğer katillerde de görüldüğü üzere. Hepsinin de ortak noktası bu, sorunları var! Olur da bir mucize katil zanlıları yakalanabilirse bakalım, o klasik "ters ilişki" yalanını mı atacaklar? Yoksa daha başka yaratıcılıklar mı denemek yönündeler? Türlü çılgınlıklarına önceden hazırlanmak için mi kaçtılar acaba olay yerinden? Valla herşey beklenir bu insan suretli içi "yaratık"lardan. İnşallah islam dininin arkasına sığınıp müzmin dindar ayağına yatmaya çalışmıyorlardır bu sıfatsız pislikler!

Daracık sokak(cinayet işlenen yerde) yapılan eylem!
      Slogan ve basın açıklaması yapan ve malesef az sayıda orada bulunabilmiş LGBTİ hakları aktivistlerinin bu çabası, kesinlikle emeğinin karşılığını almalı, öyle ya da böyle. (Ay bir yazıyı bile bu kadar geç yayınladım, yetiştireceğim derken yine geç kaldım :/) Ve size -malesef- şaşırmayacağınız bir şey söyleyim mi? Çağla Joker'in cenazesini AİLESİ KABUL ETMEMİŞ! (S*çayım öyle aileye de ben, ağzımı açtıracaklar illa ki)
Basın açıklamasına dönecek olursak, yazanın ellerine sağlık. Onu da okumanızı istediğimden buraya koyuyorum(az biraz uzun gibi gözükebilir fakat sizi aldtmasın, bir okusanız hemen biter):


      Bir de kendi basın açıklamamı(!) (kendi nezdimde ayol) sunmak istiyorum, okuyan herkese:

      Eşcinselliğini kabullenemeyen insanların, güya "farklılıklar denemesi" adına bir trans kadın ile birlikte olması ve daha sonrasında erkekliğine(!) zeval(!) gelmesinden ötürü kendince yapmaya çalıştığı bir "üstünü örtme" çalışmasıdır. Heteroseksüel erkeklerden değil de, öyleymiş gibi yapanlar bizim felaketimiz oluyor genelde. İnadına lgbt bireyler için kanun çıkarmayan devlet de gizli eşcinseldir, ve de karısından çocuğundan gizli yine travestilerle birlikte oluyordur, ortaya çıksa kendini mahcup hissedeceklerdir! allah rahmet eylesin ve varolmayan adalet bari bu sefer "durmuş saat" misali doğruyu göstersin.

Kııııııııız :(
Sosyal Medyada Paylaşın:    Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
 photo geri_zpsvjjlxydp.png  photo ileri_zpsmnpu8fzu.png

0 yorum:

Yorum Gönder